همسایه سایه ات به سرم مستدام باد لطفت همیشه زخم مرا التیام داد
همسایه سایه ات به سرم مستدام باد لطفت همیشه زخم مرا التیام داد

همسایه سایه ات به سرم مستدام باد لطفت همیشه زخم مرا التیام داد

خیانتی که نباید نسل جدید از آن بی‌خبر بماند!

خیانتی که نباید نسل جدید از آن بی‌خبر بماند!

موضوع گزارش تیتر یک و ستون گفت و شنود کیهان دیروز درباره وطن‌فروشی و خیانت مدعیان اصلاحات و سران فتنه آمریکایی اسرائیلی ۸۸ بود و در آن اسناد غیر‌قابل‌انکاری از خیانت این طیف و ارتباط آنان با کانون‌های اطلاعاتی بیگانه ارائه شده بود. ولی روزنامه‌های زنجیره‌ای و تحت اجاره اصلاح‌طلبان مانند همیشه، برای فرار از رسوایی، نه فقط مطالب کیهان را تحریف کرده بودند، بلکه لام تا کام درباره موضوع اصلی گزارش کیهان چیزی ننوشته بودند و به دروغ ادعا کرده بودند که کیهان از موفقیت اردوغان در انتخابات ترکیه نگران شده است! این دروغ خنده‌دار درحالی است که کیهان با‌اشاره به انتخابات ترکیه و مقایسه آن با فتنه ۸۸ نوشته بود «‌در انتخابات ترکیه با این که اردوغان فقط نیم درصد (حدود 2/5 میلیون رای) با موفقیت در دور اول فاصله داشت، نتیجه را پذیرفت و طرف مقابلش هم ادعای تقلب نکرد ولی موسوی و خاتمی در انتخابات سال ۸۸ با وجود آن که موسوی بیش از ۱۱ میلیون رای با طرف پیروز فاصله داشت ادعای تقلب کردند و مملکت را به آشوب کشیدند! و خاتمی در حالی که بعد از فتنه اعلام کرد تقلب امکان‌پذیر نبوده است؟! با رمز تقلب! دست به فتنه زد و همراه با میر حسین موسوی علاوه ‌بر خسارت‌های فراوان به کشور، خون تعدادی از افراد بی‌گناه را هم بر زمین ریخت‌». از کجای این نوشته بر می‌آید که کیهان از موفقیت اردوغان نگران شده است؟! بماند! اما در این خصوص ‌اشاره به چند نکته کوتاه (و فقط بخشی از اسناد وطن‌فروشی این طیف‌) می‌تواند از هویت واقعی آنها پرده‌برداری کند. مخصوصاً آن که ۱۴ سال از فتنه ۸۸ و خیانت سران فتنه گذشته است و نسل جدید نباید از آن خیانت بزرگ بی‌خبر بماند. بخوانید!

کیهان به گواهی نسخه‌های آن -که برای همگان قابل دسترسی است- در دوران فتنه، تمامی مراحل آن را پیشاپیش و قبل از وقوع پیش‌بینی و اعلام کرده بود. خُب کیهان که از غیب خبر نداشت، پس آن پیش‌بینی‌ها چگونه بود؟! پاسخ آن است که خاتمی و موسوی به عنوان سران فتنه، تمامی مراحل فتنه را بر اساس فرمول انقلاب‌های رنگی که به آنها دیکته شده بود انجام می‌دادند فرمولی که جرج سوروس، جین شارپ، ریچارد‌ هاس، جان کین و... تهیه کرده و در برخی از کشورها به اجرا گذاشته بودند و کیهان با توجه به آن فرمول، تمامی مراحل فتنه را از قبل پیش‌بینی کرده بود.

روز ۱۱ ژوئن ۲۰۰۹ (۲۱ خرداد ۸۸‌) جرج سوروس در مصاحبه‌ای، رسماً اعلام کرده بود که فردا در ایران انتخابات نیست بلکه یک انقلاب رنگی صورت می‌پذیرد! شبیه آنچه در اوکراین و گرجستان انجام دادیم. جرج سوروس از کجا می‌دانست که قرار است روز ۲۲ خرداد ۸۸ در ایران یک انقلاب رنگی (بخوانید کودتای رنگی‌) صورت بپذیرد؟! چه کسی قبل از انتخابات ۸۸ با جرج سوروس ملاقات کرده بود؟! و از او چه دستوری گرفته بود؟!

تیتر یک کیهان در آخرین شماره‌ای که قبل از انتخابات خرداد ۸۸ منتشر کرده بود (۲۰ خرداد ۸۸‌)، این بود «‌آخرین پرده سناریوی افراطیون، آشوب پس از شکست‌» و تاکید کرده بود «‌این هشدار جدی است‌»... کیهان از کجا می‌دانست که قرار است مدعیان اصلاحات بعد از شکست در انتخابات دست به شورش بزنند و برای آن که شورش ادامه داشته باشد، راه‌کارهای قانونی برای حل ماجرا را نپذیرند؟! حتماً می‌پرسید کیهان از کجا به این نکته پی برده بود؟ پاسخ را باید از زبان «‌جان‌کین‌» شنید که در شرح فرمول انقلاب‌های رنگی تاکید می‌کند؛ انقلاب‌های رنگی باید انتخابات محور -ELECTION POINT- باشند.

و ده‌ها سند دیگر، از جمله اظهارات مایکل لدین که می‌گوید؛ اگر بعدها بپرسند که جنبش سبز‌(!) از چه زمانی شروع شد؟ خواهید گفت از ژوئن ۲۰۰۹ (خرداد۱۳۸۸‌) ولی به شما خواهم گفت که ما از سال‌ها قبل با دفتر میر‌حسین موسوی، نخست‌وزیر وقت ایران در تماس بودیم (نقل به مضمون‌). و یا اظهارات «پاول رابرتس‌» معاون اسبق وزارت خزانه‌داری آمریکا و معاون وقت تخصیص بودجه در دوران بوش که بعد از فتنه در مصاحبه با فارین پالیسی گفته بود «ماجرای تقلب در انتخابات دروغ بود؛ پروژه اصلی بی‌اعتبار کردن و منزوی کردن رژیم دینی در ایران بود و برای این منظور در اولین گام 400 میلیون دلار تخصیص داده بودیم‌»! و....

حالا می‌توان مفهوم اظهارات نتانیاهو را با وضوح بیشتری درک کرد که این جماعت را بزرگ‌ترین سرمایه اسرائیل در داخل ایران می‌دانست...

نشریه عبرتهای عاشورا

حداکثر سن بازنشستگی با مدرک ارشد ۶۵ سال می‌شود

https://s8.uupload.ir/files/%D8%AD%D8%AF%D8%A7%DA%A9%D8%AB%D8%B1_fbl4.jpg

حداکثر سن بازنشستگی با مدرک ارشد ۶۵ سال می‌شود

طبق لایحه برنامه هفتم توسعه حداقل سن لازم برای بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور برای زنان ۴۵ و مردان ۵۰ سال‌ تعیین شده است.

بیمه شده در صورت داشتن مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر‌ می‌تواند پس از رسیدن به شرایط بازنشستگی همچنان به کار خود ادامه دهد، مشروط به اینکه سن وی بالاتر از ۶۵ سال نباشد.

صندوق‌‌های بازنشستگی که شرط سنی بازنشستگی مشمولان آن‌ها ۶۰ سال و بالاتر‌ می‌باشد از مفاد این حکم مستثنی‌ می‌باشند.

در مورد صندوق‌‌های بازنشستگی که مبنای حداقل سن بازنشستگی تعیین نشده است حداقل سن لازم برای بازنشستگی ۵۳ سال در سال اول برنامه‌ می‌باشد.