به داشته های خود قانع باشیم
گوزنی بر چشمه ای رفت تا آب بنوشد.عکس خودش را در آب دید.پاهایش باریک و کوتاه بنظرش آمد و غمگین شد.اما شاخ های بلند و قشنگش را که دید شادمان و مغرور شد.در همین حین چند شکارچی قصد او کردند.گوزن گریخت و چون چالاک میدوید، صیادان به او نرسیدند.اما وقتی به جنگل رسید،شاخ هایش به شاخه درخت گیر کرد.صیادان سر رسیدند و او را گرفتند. گوزن چون گرفتار شد با خود گفت: دریغا پاهایم که از آنها ناخشنود بودم و نجاتم دادند،اما شاخ هایم که به زیبایی آنها می بالیدم،گرفتارم کردند.
چه بسا گاهی از چیزهایی که ناشکر و گِله مندیم،پله صعودمان باشد و چیزهایی که به آنها مغروریم مایه سقوطمان...!!!
پدرام ازلولمانجمعه
حضرت رسول اکرم(ص)
خُذْ
مِنْ أَظْفَارِکَ کُلَ
جُمُعَةٍ فَإِنْ لَمْ یَکُنْ فِیهَا شَیْءٌ فَفَرِّکْهَا. مجمع البحرین، ج5، ص 284
هر
جمعه ناخن هایت را بگیر و
اگر کوتاه بودند حد اقل سوهان بزن.
آشنایی با رژیم غذایی کشنده!
.
.
—----------------------------
یکی از موثرترین موارد در بروز بیماری ها و یا داشتن سلامت کامل نوع تغذیه و رژیم غذایی می باشد. این مورد به قدری مهم است که در برخی موارد عامل بسیاری از سرطان ها می باشد.شناخت غذاهای خطرناک و مضر و پیشگری از خوردن آنها برای پیشگیری از انواع بیماریها بسیار ضروری می باشد. نوشابه و سس یکی از این نوع خوراکی ها می باشند.یک قوطی نوشابه را در نظر بگیرید که شامل ۱۰ قاشق غذاخوری شکر تصفیه نشده است به همین دلیل است که اعتیاد به نوشابه باعث اضافه وزن، اضطراب و دیابت نوع دوم می شود.کنسرو رب گوجه هم منبع پنهان شکر و فروکتوز (نوعی قند) بالاست و به همین دلیل مصرف مداوم آن باعث افزایش خطر چاقی، دیابت، بیماری های قلبی و عروق و پوسیدگی دندان می شود.ساندویچ های گوشتی که برای نهار در کیف خود می گذاریم، به علت داشتن نیترات سدیم و مواد نگهدارنده همانند یک بمب ساعتی در کیف شما هستندو باعث بیماری های قلبی و سرطان می شوند.شیرین کننده های مصنوعی کالری کمی دارند اما این به این معنا نیست که مطمئن و بدون ضرر هستند. محققین غذایی، اسپارتام(نوعی شیرین کننده) را خطرناک ترین ماده غذایی روی کره زمین می دانند. چون به بیماری فشار خون مربوط دیابت نوع دوم و بیماری های قلبی است.متخصصان تغذیه یا ترانس چرب یا چربی های اشباع شده به شدت مخالف هستند مطالعات نشان می دهد رژیم غذایی پر از روغن های هیدروژنه منجر به کلسترول بد با بیماری های قلبی و حمله قلبی می شود.سریع ترین راه برای خراب کردن یک سالاد تازه اضافه کردن سس حتی از نوع رژیمی یا کم چربی به آن است که دارای شکر فروکتوز بالا و رنگ های مصنوعی است.تمام تولیدات شیر شامل چربی های اشباع شده و موادی است که اصطلاحا هورمون رشد گاو نام دارد و برای افزایش تولید شیر است.متاسفانه هر دوی این ها باعث چاقی در کودکان، میگرن، آرتروز و رماتیسم در بزرگسالان می شود.به همین دلیل است که مشاوران بهداشت اعتقاد دارند که هات داگ باید دارای برچسب هشدار مانند سیگار داشته باشد و غذای مورد علاقه آمریکایی ها پر از سدیم، مواد شیمیایی و سم توکسین (سم موجود در باکتری) است. که مصرف دائم آن باعث افزایش خطر سرطان روده بزرگ می شود.برآورده می شود سیب زمینی سرخ شده و چیپس هر ساله باعث صدها سرطان از جمله روده بزرگ، سینه یا پروستات و مثانه می شود و علت آن اکریلونیتریل (ماده شیمیایی) و عوامل سرطان زا در طول فرآیند سرخ شدن است.
نان سفید، برنج سفید، پاستا و بسیاری از غذاهای اسنک مانند در سوپرمارکت ها با آرد غنی شده گندم که فاقد مواد معدنی است منجر به اضافه وزن، دیابت نوع دوم و بیماری های قلب و عروق می شود.
باتشکرازصیادی ازلولمان
راز شمع چیه؟؟؟
چرا روی کیک تولد شمع روشن میکنند؟؟؟تا حالادقت کردید که توی مراسم عرفانی و روحانی و جاهای مقدس چرا شمع روشن میکنند؟تا حالا به این فکر کردید که چرا روی کیک تولد شمع میذارن،و لحظه فوت کردن شمع میگن آرزو کن؟راز شمع چیه؟
عالم خلقت اگه تجزیه بشه به چهار عنصر می رسیم:آب...آتش...باد...خاک...ودر دل این چهار عنصر شعور الهی وجود داره...اگه موقع دعا کردن جایی باشیم که این چهار عنصر وجود داشته باشن استجابت دعا به شدت اتفاق میفته...شمعی که میسوزه این چهار عنصر رو با هم داره:
موم شمع:خاک
شعله شمع:آتش
دود شعله:باد
موم ذوب شده:آب
وقتی موقع دعا کردن به شمع در حال سوختن نگاه میکنی به شعور الهی متصل تر میشی...ودعا به راحتی به عالم بالا میره و به استجابت میرسه اگه با قوانین خیر هماهنگ باشه...راز شمع اینه....برای همین در محراب ها و مکان های مقدس برای دعا کردن شمع روش میکنن و روی کیک تولد شمع میذارن و لحظه ی فوت کردنش میگن آرزو کن...!!!
باتشکرازپدرام ازلولمان
خدایا منو ببخش اگه یه وقتایی فکر میکنم وظیفه ات هست که همه چیز رو بهم بدی و یه جورایی همیشه ازت طلبکارم…
خدایا منو ببخش اگه بابت اون چیزهایی که بهم ندادی اون جور که باید شکرت رو به جا نمی آرم…
خدایا منو ببخش که همیشه تو ناخوشی ها یادم می افته که یه خدایی هم دارم…
خدایا منو ببخش که همیشه تو نمازم همه جا هستم الا در نماز…
خدایا منو ببخش یه وقتایی به خاطر نماز هیچ و پوچ و بی روحی که می خونم فکر میکنم لایق بهترین ها هستم.
خدایا منو ببخش که همیشه برای همه چیز و همه کس به اندازه ی کافی وقت دارم؛ جز برای نماز خوندن و با تو بودن…
خدایا منو ببخش که ساعتهای متوالی رو با دیگران می گذرونم ولی موقع نماز خوندن از همه ی مستحبات فاکتور میگیرم…
خدایا منو ببخش که بهت اعتراض میکنم وقتایی که دستم رو با مهربانی می گیری و از پرتگاه نجاتم میدی…
خدایا منو ببخش اگه همیشه به فکر رضای همه ی هیچ ها هستم؛ ولی به فکر رضای تو که همه هستی نیستم…
خدایا منو ببخش که فکر کردن به هیچ ها ، غبار روی دلم نشونده تا نتونم تو رو بشناسم…
خدایا منو ببخش اگه یه وقتایی تورو دشمن خودم میدونم و همه ی هیچ ها رو دوست خودم…
خدایا منو ببخش اگه یه وقتایی یادم میره که تو خدایی و من بنده ات…
باتشکرازرحمان ازتهران