فرنی فشکل

https://s8.uupload.ir/files/%D9%81%D8%B1%D9%86%DB%8C_m0d6.jpg

فرنی فشکل

از دسرهای مخصوص گیلان محسوب می شود که از شیره به دست آمده از برنج ساییده شده درست می شود.

در تهیه و درست کردن این دسر شیره انگور یا دوشاب، برگ تازه نارنج، آرد برنج و کره بکار می رود.

جالب است بدانید فشکل اصطلاحی است که بجای برنج ساییده شده کشدار استفاده می شود.

طعم این فرنی اصلا قابل قیاس با فرنی های دیگر نیست و هر چقدر که در یخچال بماند و سرد شود چندین برابر خوشمزه تر می شود

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.