شکر‌پلو

https://s8.uupload.ir/files/%D8%B4%DA%A9%D8%B1%E2%80%8C%D9%BE%D9%84%D9%88_0ynf.jpg

شکر‌پلو

شکر‌پلو از غذاهای محلی استان فارس است که بیشتر در مجلس‌ها و مراسم بزرگ سرو می‌شود. طعم این غذا شیرین است و برای شیرین شدن آن از شکر استفاده می‌کنند. برنج، شکر، زعفران، خلال نارنگی و مغز بادام و پسته مواد اولیه شکر‌پلو را تشکیل می‌دهند.

معمولاً این غذا را با گوشت بره یا گوشت مرغ نوش جان می‌کنند.

#غذای_محلی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.