اصطلاحاتی که بهتره موقعی که به کافه میری بدونی :

اصطلاحاتی که بهتره

موقعی که به کافه میری بدونی :

‌‏۱. اسموتی :

نوشیدنی غلیظ از میوه‌های مختلف ‏

۲. کوکتل :

آب‌ میوه و آب‌ گازدار (سودا) ‏

۳. آفوگادو :

قهوه داغ روی بستنی

۴. دتاکس :

میوه‌ای که در آب نگهداری شده ‏

۵- پانچ :

آب‌میوه گازدار و میوه ‏

۶. شیک :

بستنی و شیر و خامه ‏

۷. فراپه :

قهوه، شکر، آب با قالب‌های یخ

۸. کرپ :

موز، شکلات داخلِ نان نازک سرخ شده ‏

۹. پنینی :

ساندویچ گریل مرغ یا گوشت ‏

۱۰. آلفردو :

پاستا و سُس آلفرد (درست شده از کره و خامه)

۱۱. کاربونا :

پاستا رشته نواری همراه گوشت یا مرغ ‏

۱۲. آمریکانو :

آب و اسپرسو ‏

۱۳. لاته :

اسپرسو، کف شیر، شیر جوشیده

۱۴. موکا :

خامه، شیر جوشیده، پودرشکلات، اسپرسو ‏

۱۵. کاپوچینو :

اسپرسو، شیر جوشیده، کف شیر ‏

۱۶. اسپرسو :

نوعی درست کردن قهوه با فشار زیاد آب جوش

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.