تولید ۳۷۲ هزار کیلوگرم عسل امسال در قم
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم:
با پایان یافتن روند آمارگیری زنبورستانهای استان در سالجاری، مشخص شد امسال ۳۷۲ هزار و ۸۲۲ کیلوگرم عسل در قم تولید شدهاست.
بر اساس این آمار، امسال در قم ۳۹ هزار و ۵۳۴ کندو در ۳۵۷ زنبورستان فعال بودهاست و زنبورداران استان علاوه بر تولید عسل توانستهاند محصولات جانبی با ارزشی را تولید کنند که از جمله آن میتوان به تولید ۲۵ گرم زهر، ۴۷۰ هزار و ۶۰۸ گرم ژله و نیز ۱۰ هزار و ۱۱۲ کیلوگرم موم اشاره کرد.
زهر زنبور عسل که ارزش اقتصادی قابل توجهی دارد، یک مایع اسیدی و بی رنگ است که پس از استحصال به روشهای صحیح می توان از خواص ضد التهابی و تسکین دهندگی درد آن برای بهبود فرآیند درمان بیماران استفاده کرد.