#پاسخ_شبهه #کرامات #شرک
پاسخ (قسمت دوم)
2 در کتاب صحیح مسلم «ج۴ ص۲۸۵» روایتی در مورد کرامت یکی از اولیای الهی از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله نقل شده است که به صورت اختصار آن را بیان می کنیم:
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند: «زن بدکاره ای که کودک شیر خوار به همراه داشت، به عابدی مسیحی تهمت زده بود که با وی زنا کرده است. و این طفل را حاصل زنا با او می دانست. عابد برای اینکه از چنین گناهی خود را تبرئه نماید، به شکم طفل شیرخواره زد. و در آن هنگام کودک شروع به سخن گفتن کرد. و شهادت داد که عابد چنین عمل زشتی را انجام نداده و پدر او نمی باشد. بلکه پدرش شخص دیگری است».
با توجه به روایتی که در بالا ذکر نمودیم، پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله این عابد مسیحی را صاحب کرامت و قادر به انجام چنین کار خارق العاده ای می دانستند.
بر این اساس آیا وهابیت طبق گفتارشان می توانند بپذیرند، که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله هم ترویج دهنده شرک و غلو بوده است؟ (العیاذ بالله)
3 ابن تیمیه که در نزد وهابیت جایگاه بسیار زیادی دارد، درباره کرامات اولیا می نویسد:
«از اصول اهل سنت تصدیق نمودن به کرامات اولیا است. و آنچه که خداوند از خوارق عادات در انواع علوم و مکاشفات و انواع قدرت و تاثیرات بر دستان آنان جاری می کند از امت های گذشته... تا روز قیامت ادامه دارد».
(العقیدة الواسطیة، ص۱۲۳)
وهابیت چه نظری در رابطه با کلام امامشان ابن تیمیه خواهند داشت؟ آیا حاضر هستند که او را شخصیتی دارای عقاید غلو آمیز و شرک آلود معرفی نمایند؟
کلام آخر:
کرامات اولیای الهی از جمله موضوعاتی است که آیات و روایات متعدد بر وجود آن گواهی می دهند که خداوند متعال چنین قدرتی را به اولیای خود عنایت می کند. ولی اگر کسی عقیده داشته باشد، اولیای الهی بدون اجازه و مستقل از خداوند متعال دارای کرامات هستند، یقینا دچار شرک و غلو شده است. در حالیکه هیچ مسلمانی چنین عقیده ای نداشته، بلکه همه ی کرامات اولیای الهی را از طرف خداوند متعال می داند.
[مشکات هدایت]