همگام با قافله آزادگی/ وقایع روز سوم محرم و رسیدن گروه اول از لشکریان کوفه برای مقاتله و مقابله با امام حسین(ع)
شفقنا- امام حسین(ع) و یاران با وفای ایشان در جنگی که حدود هشت ساعت به طول انجامید، به شهادت رسیدند، هیچ موضوعی در تاریخ اسلام به اندازه عاشورا ریزبینانه و جزئی گزارش نشده و شاید یکی از دلایل آن حقانیت شهدای کربلا و ضرورت تبیین حقیقت ماجرایی فوق ظالمانه و آگاه بخشی مردم از ظلم ظالم به مظلوم و اهداف والای قافله آزادگی است.
شفقنا ضمن تسلیت ایام سوگواری سالار شهیدان، از روز اول تا دهم محرم؛ وقایع، حوادث و اخبار معتبر هر روز را بازگو می کند.
حر بن یزید ریاحی با هزار سواره نظام در کربلا حضور داشت. عبیدالله ابن زیاد به لشکریان کوفه دستور می دهد که به کربلا بروند و روز سوم محرم الحرام روز رسیدن عمربن سعد با ۴ هزار سواره به کربلاست. عمر سعد فرزند سعد بن ابیوقاص است و سعد بن ابیوقاص سرکرده لشکریان مسلمانان فاتح عراق و مدائن و شهرهای اولیه ایران یعنی از مدائن به طرف گلوگاه ایران تا کوه نهاوند می باشد. در واقع پدر عمر سعد فاتح عراق بوده است.
وقتی ابتدای سرکار آمدن یزیدبن معاویه عده ای از اهل کوفه گزارش کردند که نعمان بن بشیر انصاری، حاکم قبلی کوفه نسبت به فرستاده امام حسین(ع) به کوفه سهل انگاری می کند و به شدت عمل نمی کند؛ معاویه یک کاتب و نویسنده رومی به نام سرجون بن منصور داشت و او به یزید نامه ای نشان داد که سفارش پدرش یزید در آن بود مبنی بر اینکه اگر وضعیت عراق نا به سامان شد و خواستی شدت عمل نشان دهی به ناچار عبیدالله ابن زیاد را بفرست.
شفقنا