میوه خوردن در ماه رمضان

https://uupload.ir/files/23y0_%D9%85%DB%8C%D9%88%D9%87_%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%86.jpg

میوه خوردن در ماه رمضان

رضایی پور، متخصص طب سنتی در گفتگو با مهر: بین میوه و غذا باید دست‌کم یک ساعت و نیم تا دو ساعت فاصله باشد چون در غیر این‌صورت، موجب سوءهاضمه می‌شود.

پس‌ از میوه‌های تر مانند سیب و انگور و هندوانه، نباید بلافاصله آب نوشید وگرنه موجب نفخ شدید و سنگینی معده می‌شود.

در همراهی میوه‌ها، باید به گرمی و سردی آنها توجه‌شود. همچنین دو میوه نفاخ نباید همزمان استفاده‌ شوند.

آفتاب کرمانشاه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.