افسانه‌ای به نام قهوه در کشور اتیوپی

https://uupload.ir/files/jtgp_%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C_%D8%A8%D9%87.jpg

افسانه‌ای به نام قهوه در کشور اتیوپی

دانه‌های قهوه بر اساس محلی که در آن رشد می‌کنند عطر و طعم متفاوتی دارند. در واقع آن چیزی که عطر و طعم قهوه را تعیین می‌کند، تنوع و گوناگونی درخت قهوه، نوع خاکی که قهوه در آن رشد می‌کند، شرایط آب‌وهوایی و ارتفاع کشت‌زارها، مراقبت‌های حین برداشت میوه و چگونگی ارزیابی و پردازش قهوه‌ها است. باید به این نکته توجه داشت که هر چه قهوه در مناطق با ارتفاع بیشتری رشد کند، احتمال اینکه خوش‌طعم‌تر و دل‌پذیرتر باشد بیشتر است.

در بین کشورهای تولیدکننده قهوه، اتیوپی وضعیت تقریبا افسانه‌ای خود را همیشه حفظ کرده است و این موضوع نه تنها به این علت است که خاستگاه اولیه قهوه عربیکا است، بلکه این کشور شبیه به هیچ‌ یک از سایر مناطق پرورش قهوه جهان نیست.

بیشتر بخوانید:

www.isna.ir/news/1400013118422

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.