#خیانت_قلم #حدیث_ثقلین تحریف حدیث ثقلین (۲)

#خیانت_قلم  #حدیث_ثقلین

تحریف حدیث ثقلین (۲)

دکتر صالح السدلان یکی از علمای وهابی اهل کشور عربستان، و از شاگردان ابن باز - در بخشی از جزوه ای که با نام «بحوث ندوة أثر القرآن الکریم فی تحقیق الوسطیة و دفع الغلو» توسط وزارت اوقاف عربستان چاپ شده،صفحه۱۴۵می نویسد:

«طایفۀ مورد نصرت و عنایت پروردگار، آنان هستند که در مسیر رسول خدا - و اصحابش هستند؛ و آنان اهل‌سنت نبوی یعنی اهل‌حدیث و اهل پیروی از پیامبر- بوده و از اهل تفرقه و بدعت و پیروان آراء و هواهای نفسانی جدا هستند.»

او سپس در توضیح کلمه «اهل‌حدیث» در پاورقی می‌‌ نویسد:

«در مسند احمد بن حنبل، جلد ۳، صفحه۱۷، این حدیث با اسناد حسن آمده است:إنی تارک فیکم الثقلین، کتاب الله و سنتی.»

ترجمه: «من دو چیز گران بها را در میان شما به جای می گذارم. کتاب خدا وسنتم را.»

ما روایت موجود در کتاب «مسند احمد» را بر اساس همان سندی که «صالح السدلان» ارجاع داد، بیان می کنیم:

عَنْ أَبِی سَعِیدٍ الْخُدْرِیِّ، عَنِ النَّبِیِّ صَلَّى اللهُ عَلَیْهِ وَسَلَّمَ قَالَ: " ... وَإِنِّی تَارِکٌ فِیکُمُ الثَّقَلَیْنِ: کِتَابَ اللهِ عَزَّ وَجَلَّ، وعِتْرَتِی، ... عترتی أَهْلُ بَیْتِی، ..."

(مسند احمد، ج۳، ص۱۷)

می بینیم که در این روایت واژه «عترتی» و «اهل بیتی» آمده است؛ در صورتی که صالح السدلان از کلمه «سنّتی» استفاده کرده، و به دروغ آن را به مسند احمد نسبت داده است. با این که در هیچ کجای کتاب مسند احمد عبارت «کتاب الله و سنّتی» نیامده، و از طرفی حدیث ثقلین با عبارت «کتاب الله و عترتی» با الفاظ و اسناد مختلف پنج بار در این کتاب ذکر شده است.

در هفته گذشته به نمونه دیگری از این نوع تحریفات اشاره شد که در دوره معاصر توسط برخی از علمای وهابی و سنی انجام می گیرد. آیا علت نسبت دادن چنین تحریفاتی به کتب معتبرشان، چیزی جز مستند کردن مطالب جعلی و همچنین فریب اذهان عمومی می باشد؟؟

/ مشکات هدایت]

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.