مطالعه کیفی انگیزه‌های زائران ایرانی شرکت‌‌کننده در آیین پیاده‌روی #زیارت_اربعین

مطالعه کیفی انگیزه‌های زائران ایرانی شرکت‌‌کننده در آیین پیاده‌روی #زیارت_اربعین

#پژوهش

نویسندگان این مقاله با روشی کیفی و از سنخ  مردم‌­نگاری به مطالعۀ انگیزه­‌های زائران ایرانی شرکت­‌کننده در آیین پیاده‌­روی زیارت اربعین پرداخته‌اند.

یافته­‌های حاصل از این تحقیق نشان می‌دهد که زائران ایرانی با سه احساس «نیاز»، «تکلیف» و «شور» به این آیین روی می­‌آورند. این احساسات در دو نوع انگیزه در سطح فردی و اجتماعی هستند. انگیزه‌های فردی عموماً انگیزه­‌هایی از سر نیاز می‌باشند. انگیزه‌­های اجتماعی هم، غالباً انگیزه­‌هایی تکلیفی­‌اند. احساس شور فصل مشترک همه زائران است. این انگیزه‌­ها و احساسات در سه سطح جماعت‌­واره­ خودانگیخته، هنجاری و ایدئولوژیک آیین شکل می­‌گیرند و زمینۀ ترغیب زائران برای حضور در پیاده‌­روی اربعین را فراهم می‌کنند.

نویسندگان: یاسر فروغی؛ دانشجوی دکتری سیاست‌گذاری فرهنگی دانشگاه خوارزمی، حسین سراج زاده؛ دانشیار جامعه شناسی دانشگاه خوارزمی، سیدحسین نبوی؛ استادیار جامعه شناسی دانشگاه خوارزمی.

شما می‌توانید متن کامل را در اینجا بخوانید:

http://arbaeen.ir/?p=21391

( زنگ سلامت) میوه‌ای که از شما مقابل کرونا محافظت می‌کند

https://uupload.ir/files/0xl0_%D9%85%DB%8C%D9%88%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C_%DA%A9%D9%87.jpg

میوه‌ای که از شما مقابل کرونا محافظت می‌کند

به نقل از العالم، نورهان محی الدین متخصص تغذیه می‌گوید که میوه کیوی یکی از مهمترین مواد مغذی است که ایمنی بدن را تقویت می‌کند، زیرا حاوی طیف وسیعی از ویتامین‌ها و مواد معدنی مهم است.

او توضیح داد: کیوی منبع اصلی ویتامین "C" و سرشار از آنتی اکسیدان است که به مبارزه با سرماخوردگی و ویروس کرونا کمک می‌کند./باشگاه خبرنگاران جوان

( زنگ سلامت) نوشیدن بیش از حد چای چه عوارضی دارد؟

https://uupload.ir/files/km3b_%D9%86%D9%88%D8%B4%DB%8C%D8%AF%D9%86.jpg

نوشیدن بیش از حد چای چه عوارضی دارد؟

شهاب اولیایی، رژیم شناس و متخصص تغذیه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

چایی‌ها برا اساس کیفیت حاوی موادی به نام آنتی اکسیدان‌ هستند. همچنین برخی مواد محرک مانند کافئین که سبب تحریک سیستم اعصاب مرکزی می‌شوند، در چای وجود دارد.

در واقع مصرف چای در مقادیر کم باعث رفع خستگی می‌شود؛ اما مصرف بیش از حد آن اختلالاتی مانند تپش قلب، استرس و اضطراب را ایجاد می‌کند.

وجود برخی آنتی اکسیدان‌ها در چای باعث می‌شود رادیکال‌های آزاد ایجاد شده در بدن از بین بروند. بنابراین برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی نوشیدن چای با کیفیت و در حد تعادل می‌تواند موثر واقع شود./باشگاه خبرنگاران جوان