مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت: تاکید بر عدم مسافرت های غیرضروری در ایام نوروز و در شرایط کرونا

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت:  تاکید بر عدم مسافرت های غیرضروری در ایام نوروز و در شرایط کرونا

اگر ناچار به سفر شدید، حتما نکات بهداشتی را حین صرف غذا رعایت کنید

قبل از مصرف غذا دستهای خود را ضدعفونی کنید

در سفرهای نوروزی یک غذای ساده در منزل آماده کنید و به همراه ببرید.

اضافه مواد غذایی خود را پشت شیشه ماشین که در زیر نور مستقیم خورشید است نگذارید

از آب چشمه و رودخانه و از آبخوری های عمومی در اماکن عمومی استفاده نکنید. باقیمانده آب بطری ها را در پشت شیشه و زیر تابش نورخورشید قرار ندهید.

در طول سفر از آب های بسته بندی شده دارای پروانه ساخت و تاریخ تولید و انقضا استفاده کنید.

در رستوران ها از مصرف سالاد و سبزی خوردن به دلیل عدم اطمینان از شستشوی صحیح و احتمال وجود آلودگی های انگلی و انتقال کرونا خودداری کنید.

برای جلوگیری از کم آبی و یبوست مقادیر مناسبی آب بنوشید.

در صورتی که به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارید، آب را حداقل به مدت یک دقیقه بجوشانید.

در صورت مصرف غذاها در رستوران ها حتما به ظاهر رستوران، وضعیت کارکنان آن و شرایط بهداشتی، رعایت پروتکل های مرتبط با کرونا محیط کارت بهداشت کارکنان توجه کنید.

غذاهای خشک مانند کتلت و کوکو یا تخم مرغ پخته بهترین غذا در طول سفر هستند.

غذاهایی را در رستوران سفارش دهید که سس، ادویه و چاشنی زیاد نداشته باشند. گاهی ممکن است در رستوران ها به غذاهای کهنه و مانده مقدار زیادی سس و چاشنی اضافه کنند که تغیر رنگ و طعم نامطبوع ناشی از فساد غذا مشخص نشود.

در رستوران، حتما همراه با غذایی که میل می کنید، از ماست (کم چرب و پاستوریزه)، لیمو ترش و یا آبلیمو استفاده کنید. / شبکه خبر

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.