برداشت ۷۰ درصد #فندق ازباغ های #گیلان

http://uupload.ir/files/giig_%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA.jpg

برداشت ۷۰ درصد #فندق ازباغ های #گیلان

منوچهر پارسا فر با اشاره به اینکه ۱۸ هزار و ۲۳ هکتار از باغ های گیلان به کشت این محصول اختصاص دارد، گفت:

پیش بینی می شود امسال ۲۱هزار تن فندق به ارزش  ۱۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال از باغ های گیلان برداشت شود.

با برداشت ۷۰ درصدی باغ های فندق، ۱۴ هزار و ۷۰۰ تن فندق از درخت چیده شده، است.

باغداران تاکنون ۸ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال درآمد عایدشان شده است.

گیلان ۵۹ هزار و ۵۰ خانوار دارد که  فندق کاری، شغل شان است.

۸۵ درصد فندق ایران در شهرستان های رودسر، املش، سیاهکل، رودبار، تالش و آستارا تولید  می شود.

برداشت فندق از نیمه مرداد آغاز و تا پایان مهر ادامه دارد.

فندق پروتئین، کلسیم، فسفر و پتاسیم دارد و مصرف آن برای تقویت حافظه و درمان بیماری‌های گوارشی مفید است.

iribnews_guilan2

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.