برداشت ۷۰ درصد #فندق ازباغ های #گیلان
منوچهر پارسا فر با اشاره به اینکه ۱۸ هزار و ۲۳ هکتار از باغ های گیلان به کشت این محصول اختصاص دارد، گفت:
پیش بینی می شود امسال ۲۱هزار تن فندق به ارزش ۱۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال از باغ های گیلان برداشت شود.
با برداشت ۷۰ درصدی باغ های فندق، ۱۴ هزار و ۷۰۰ تن فندق از درخت چیده شده، است.
باغداران تاکنون ۸ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال درآمد عایدشان شده است.
گیلان ۵۹ هزار و ۵۰ خانوار دارد که فندق کاری، شغل شان است.
۸۵ درصد فندق ایران در شهرستان های رودسر، املش، سیاهکل، رودبار، تالش و آستارا تولید می شود.
برداشت فندق از نیمه مرداد آغاز و تا پایان مهر ادامه دارد.
فندق پروتئین، کلسیم، فسفر و پتاسیم دارد و مصرف آن برای تقویت حافظه و درمان بیماریهای گوارشی مفید است.
iribnews_guilan2