مهـــــــــم

http://uupload.ir/files/kw90_%D9%85%D9%87%D9%80%D9%80%D9%80%D9%80%D9%80%D9%80%D9%80%D9%80%D9%80%D9%85.jpg

مهـــــــــم

یک مرغدار گیلانی : سلام ، بنده سی ساله مرغدارم و اصلا امکان نداره بعد از چهل و پنج الی پنجاه روز مرغ رو که به کشتارگاه میبریم در فرآیند کشتن ، پرکنی و بسته بندی ، مرغی بدون ذبح داشته باشیم!!!

متاسفانه باید عرض کنم این مرغ های ذبح نشده تلفات مرغداریهایی است که بطور طبیعی یا در اثر خفگی یا موضوعات دیگر در هر مرحله از برداشت روی دست مرغدار میماند که باید هرچه سریعتر معدوم شود اما بتازگی به جهت کمیاب شدن مرغ بعضی مراکز این مرغ های مرده را پرکنده و تا صبح در حوضچه های پر از آب خوابانده تا مرغ آب را به خود گرفته و باد کند یا اصطلاحا زنده شود و همانطور در پلاستیک های بسته بندی مخدوش روانه بازار میکنند!!! /رادیو گیلان

_کشور نیست که دیگه، به کثافت محض تبدیل شده

M

به نظربنده

دررابطه بااین خبرراست و دروغش گردن همین کاربربا نام M خودش هم مقصراست اگه انسان شریفی باشه چرا مرغ یا جوجه مرده را بفروش میرساند بعد مدعی است که کشور نیست که دیگه، به کثافت محض تبدیل شده ازخودت شروع کن

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.