(زنگ سلامت) زردچوبه را از فهرست ادویه‌های خود حذف نکنید.

http://uupload.ir/files/jjud_%D8%B2%D8%B1%D8%AF%DA%86%D9%88%D8%A8%D9%87.jpg

زردچوبه را از فهرست ادویه‌های خود حذف نکنید.

زردچوبه  می‌تواند باعث سم‌زدایی از کبد شود و هم نفخ مواد اولیه موجود در غذاها را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

بهتر است برای بهره بردن هرچه بیشتر از خاصیت‌های زردچوبه، این ادویه را حدود 15 دقیقه مانده به پایان زمان پخت به غذا اضافه کنید.

iribnews_guilan

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.