یک‌چهارم رستوران‌های تهران به دلیل گرانی گوشت تعطیل شد/ ماجرای «خورش بدون گوشت» چیست؟

http://uupload.ir/files/9yy3_%DB%8C%DA%A9_%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D9%85.jpg

یک‌چهارم رستوران‌های تهران به دلیل گرانی گوشت تعطیل شد/ ماجرای «خورش بدون گوشت» چیست؟

رئیس اتحادیه صنفی رستوران و سلف سرویس تهران:

رستوران‌ها امسال به طرز بی‌سابقه‌ای کاهش مشتری داشته‌اند

180 رستوران، تقاضای انصراف از مجوز و ابطال مجوز خود را به ما اعلام کرده‌اند

  موضوع «فروش خورش بدون گوشت» را که در شبکه‌های اجتماعی مطرح شده بود، شنیده‌ام ولی تا این لحظه هیچ گزارشی از فروش خورش بدون گوشت به دست ما نرسیده است.

طبخ خورش بدون گوشت اصلاً امکان‌پذیر نیست چراکه طعم اصلی خورش، بدلیل گوشتی است که در آن استفاده شده

 https://tn.ai/1948052

TasnimNews

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.