گزارش مکتوب
چاشنی سلامت، این مجاز ترین افزودنی نان، درخواست مردم و دغدغه دستگاه های نظارتی در گیلان است.
عطر خوشش هر روز در هوای خیابان ها و کوچه پس کوچه های شهر و روستا می پیچد.بیشتر وقت ها در دست های پدر خنک می شود و پای ثابت بیشتر سفره هایی است که مادر می چیند.
" نان" که از آن به عنوان برکت خدا یاد می شود و در گذر ایام، تنه اش به تنه افزودنی های مجاز و غیر مجاز متعددی خورده و هر روز هم رو سفید تر از دیروز سر از تنورهای داغ نانوایی بیرون می آورد.
نانی که مسئولان از تلاش های شان برای بهبود کیفیت آن می گویند و مردم ضمن رضایتمندی نسبی از بهتر شدن کیفیتش در سال های اخیر، گلایه هایی هم دارند.
رضا طهماسبی شهروند رشتی در این باره می گوید : برخی از نانوایی ها انصافا نان خوبی دست مردم می دهند اما در برخی نانوایی ها، نان هنوز از تنور بیرون نیامده، حال و روز خوشی ندارد، یا سوخته و یا خمیر است.
سوالی که معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پاسخ به آن می گوید : اگرچه فقط 38 درصد نانوایی های گیلان، استانداردهای بهداشت محیط ، ابزار کار و پرسنل را بطور کامل دارند اما حدود 86 درصد از نانوایان گیلان، تلاش می کنند دست کم حداقل های استانداردهای بهداشتی را رعایت کنند.
http://guilan.iribnews.ir/fa/news/2166089/%D9%85
iribnews_guilan