سرطان نخورید
ظروف استیل، سرب وارد غذا می کنند که سرطان زاست.
ظروف تفلون به خاطر تخریب لایه تفلون، سرطان زا هستند.
ظروف آلومینیوم باعث کم خونی، آلزایمر، ضعف اعصاب و لرزش دست می شوند.
اما
ظروف سفالی قلیایی است و سطح pH آب را حفظ میکند. درواقع، وقتی غذاهای اسیدی در ظروف سفالی پخته میشود، طبیعت قلیایی ظروف سفالی کمی طبیعت اسیدی را خنثی میکند. بهاینترتیب، باعث حفظ سلامت بدن و دستگاه گوارش میشود.
ظرف سفالی طبیعی و غیر سمی است، این ظروف بخار، گرما و مواد مغذی محلول در آب را در خود حفظ می کند و سازگار با محیط زیست است.
خبرگزاری صداوسیما
iribnews