رعایت نکات بهداشتی در سفر
آب و غذاهای آلوده، منابع عمده ابتلا به اسهال در مسافرت است. در انتخاب آب و غذای سالم دقت کنید
امکان ابتلا به بیماری هایی همچون اسهال مسافرتی، وبا، تیفوئید و هپاتیت نوع A از طریق آب و مواد غذایی آلوده،
معمولا بیماری های اسهالی 20 تا 50 درصد مسافران را مبتلا می کند
هنگام سفر به طور مکرر دست خود را با آب و صابون بشوئید
جایگزین سازی آب از دست رفته با مایعات سالم، مهمترین اقدام اولیه در بیماری های اسهالی است
از مصرف مواد غذایی که در معرض حشرات یا بدون درپوش هستند، خودداری کنید
برخی از مواد غذایی به ویژه میوه ها را پوست کنده، مصرف کنید
خبرگزاری صداوسیما