تولید نخستین نوشابه لبنی در ایران

http://uupload.ir/files/xn5p_%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF_%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86.jpg

تولید نخستین نوشابه لبنی در ایران

نوشابه های لبنی همان طعم و خاصیت نوشابه های معمولی را دارند اما برخلاف آنها باعث تقویت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان می شود و به جای رنگ و طعم دهنده های مصنوعی از طعم دهنده های حاصل از فرآوری شیر در آنها استفاده می شود

محققان جوان ایرانی به همراه تیمی از متخصصان و پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف موفق به تولید این نوشابه شده اند

این نوشابه از دهه 50 میلادی در اروپا تولید و مصرف می شود و نوشیدنی محبوب مردم کشور سوئیس است

خبرگزاری صداوسیما

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.