تغییر ظاهر برای کسب تعریف جدید
داشتن تصویر ذهنی منفی از خود می تواند موجب نادیده گرفتن خوبی ها و توانایی های ذاتی و درونی انسان نسبت به خود شود . مثلا بازیگری در ادامه ی اجرای نقش دکتر بودن دچارنارسایی و تفاوت در اجرا ی نقش می شود . کارگردان متوجه می شود ، چون تصویر بسته و به اندازه ی دیده شدن روپوش دکتر است ، بازیگر قید پوشیدن کفش مناسب را زده و با کفش کتانی اجرا می کند ، لذا بر نحوه ی رفتار و راه رفتن او نیز اثرگذاربوده است . بعد از تعویض کفش، تاثیر متفاوت اجرا نیز بدست آمد .
وقتی تصویر فرد از خودش ترمیم شود ، راه رفتن او نیز تغییر می کند دیده شده است بعد از عمل زیبائی ، دراخلاق ورفتار فرد نیز تغییرات محسوس و مثبتی ایجاد شده است . لذا پرداختن به آرایش و عمل زیبایی ، برمی گردد به داشتن تصویر ذهنی منفی فرد نسبت به خودش. چون کسی که ازخودانگاره ی مثبت و سالم نسبت به خود برخوردار باشد ،احساس خوشایند و ارزشمند بودن نیز دارد.
اما تصویر ذهنی منفی و عزت نفس پایین ، به شکل های دیگر نیز در زندگی واقعی افراد ظاهر می شوند. این امر می تواند انسان را به سمت افسردگی، اعتیاد، انحرافات جنسی، شکست های تحصیلی، شغلی، خانوادگی و غیره بکشاند و امید به زندگی را به طور کامل از انسان گرفته و گاهی او را به سمت خودکشی بکشاند.
تبرج_گرایی
Howzehir