ما ایرانیان تصور میکنیم که قند، شکر و نان هرچه سفیدتر باشد یعنی خوبتر است اما اصل قضیه درست برعکس این اعتقاد است. آنچه که باید در رسانهها، صدا و سیما و آموزش و پرورش یاد داده شود این است که هرچه نان تیرهتر و هرچه قند زردتر باشد برای سلامتی مفیدتر است.
اگر در نان سبوس استفاده شود تیرهتر خواهد شد ولی بسیاری از نیازهای بدن را تامین می کند. ما تلاش می کنیم در طرح تحول نظام سلامت با اینکه مشکل مالی داریم در جهت سلامت ایرانیان اقدامی برای بهبود کیفیت نان انجام دهیم./ایسنا
razavieduu