مدیرکل دفتر مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش

مدیرکل دفتر مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش

 مهم‌ترین نگرانی ما در حوزه آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان، رفتارهای پرخطر است.

 آسیب‌های اجتماعی به چند دسته تقسیم می‌شوند که شامل «رفتارهای پرخطر»، «بزهکاری»، «انحرافات اخلاقی»،«اختلال‌های روانی»، «تحقیر» و «آسیب‌های نوپدید»، است.

از بین این طبقات آسیب‌های اجتماعی در گروه سنی کودک و نوجوان، مهم‌ترین خطری که کودکان و نوجوانان را تهدید می‌کند، رفتارهای پرخطر است.

گرایش به دخانیات، مصرف مواد مخدر، خودکشی و خشونت از جمله مصادیق رفتارهای پرخطر است که گروه سنی کودک و نوجوان را تهدید می‌کند.

ممکن است پرسیده شود از بین آسیب‌های اجتماعی کدام را مهم‌تر می‌دانیم که پاسخ می‌دهم رفتارهای پرخطر مانند دخانیات، خطر مصرف مواد مخدر، خشونت و گرایش به خودکشی از جمله آنهاست.

مدیرکل دفتر مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش گفت:برای نمونه گفته‌ می‌شود یک درصد از دانش‌آموزان معتاد هستند که سؤال این است چگونه اعتیاد فرد تشخیص داده می‌شود؟

در بحث مصرف مواد چند طبقه داریم؛ یک طبقه، فرد سوء مصرف دارد؛ طبقه دیگر مصرف خود مواد، دیگری وابستگی به مواد بوده و طبقه دیگر کسانی هستند که در معرض خطر قرار دارند و از خانواده‌ای است که ممکن است در آن سابقه مواد باشد.

 جمع این موارد ذکر شده در معرض خطر است؛  در نتیجه وقتی می‌گوییم یک درصد معتاد هستند، باید بیان کنیم این میزان فرد یک بار مصرف کرده‌ است، در معرض خطر بوده و یا وابستگی به مواد دارد.

razaviedu

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.