خوراکی هایی که برای فعالیت و سلامت مغز باید استفاده شود
ماهی
ماهیهای دریایی غنیترین منبع اسیدهای چرب میباشند. این ماهی ها شامل ماهی آزاد، هالیبوت، ماکرل و ساردین میباشند.
آجیل و دانه ها
مخلوطی از مواد ضد پیری را که شامل یک فنجان گردو، 2/1فنجان دانه کدو تنبل، 3/1 فنجان توت خشک، 4/1 فنجان دانه کنجد، 2/1 فنجان برگه زرد آلو میباشد تهیه کنید و همه جا همراه خود داشتهباشید
زغال اخته
زغال اخته بر علیه دیگر فاکتور های عامل پیری نیز میجنگد.
چربی های غیر اشباع یگانه
روغن زیتون، کنجد، کانولا، بادام و روغن ماهی سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع تک گانه میباشند.
سبزیجات خانواده کلم
میتوان با خوردن غذاهای مملو از کولین، تولید استیل کولین را افزایش داد و قدرت مغز را بهبود بخشید. منابع دیگر کولین تخم مرغ، دانه سویا، بادام زمینی، کلم، لوبیاچیتی و لوبیا قرمز میباشند.
غذاهای دارای L-Carnitine
گوشت، ماهی، بوقلمون، گندم، آوکادو، شیر و لوبیای سویا تخمیر شده از منابع مهم L-Carnitine میباشند.
جلبک های ریز
جلبکها را در رژیم غذایی خود بگنجانید و عملکرد صحیح مغز خود را تضمین کنید.
چاى سبز
چای سبز را 45 ثانیه بخیسانید سپس آب آن را دور ریخته و آب داغ تازه به آن اضافه کنید.