جنین کم وزن میشود
مصرف سیبزمینی سرخ کرده در طول بارداری، برای رشد جنین بسیار مضر است و منجر به کاهش وزن او در زمان تولد میشود. آکریل آمید یک ماده شیمیایی موجود در نشاستههای فرآوری شده مثل سیبزمینی سرخ شده، نان و چیپس است و خانمهایی که میزان بالایی آکریل آمید مصرف میکنند، نوزادان کموزنی به دنیا میآورند.
طبق یک تحقیق، مادرانی که در دوران بارداری از این ماده استفاده کرده بودند، نوزادانشان ۱۳۲گرم سبکتر و سرشان ۳۳/۰ سانتیمتر کوچکتر از دیگر نوزادان بوده است.
کاهش وزن هنگام تولد عامل خطری برای ابتلا به بسیاری از بیماریها در سالهای اولیه کودکی است.
http://8pic.ir/images/qvyd0w2nu8bklc6f0cgl.jpg