برنج قهوه ای را هم امتحان کنید

برنج قهوه ای را هم امتحان کنید

برنج یک منبع عالی کربوهیدرات ها، منگنز، سلنیوم، فسفر، منیزیوم و ویتامین های گروه ب و از لحاظ تغذیه ای بسیار غنی است؛ در حالی که آسیابانی و ساییدن که برنج قهوه ای را به برنج سفید تبدیل می کند باعث از بین رفتن اکثریت مواد مغذی فوق می شود.

همچنین از آنجایی که برنج قهوه ای، لایه سبوس خود را حفظ می کند در مقایسه با برنج سفید، حاوی چهار برابر فیبر غیرمحلول بیشتر است.

برنج بدون گلوتن بوده و یکی از غلات بسیار سهل الهضم به شمار می رود و برای کسانی که دچار عدم تحمل گلوتن هستند، مناسب است.

تبیان

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.