تاثیر نگهدارنده های مواد غذایی بر سلامت انسان

http://s2.picofile.com/file/8260632084/%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1_%D9%86%DA%AF%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF_%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C.jpg

تاثیر نگهدارنده های مواد غذایی بر سلامت انسان

آیا درست است که باید از خوردن مواد غذایی که در کارخانه ها تولید و با بسته بندی می شوند به علت دارا بودن مواد افزودنی خودداری کرد؟

مواد نگهدارنده با تاخیر در فساد سبب افزایش عمر ماندگاری محصول می شود و اگر در برخی غذاهای آماده از این مواد استفاده نشود، بی شک غذا مسمومیت زا و بیماری زا خواهد شد. البته با وجود آن که این مواد جلوی رشد میکروب ها را گرفته و از جهاتی برای مصرف کننده سودمند است، این عیب را هم دارند که در طولانی مدت به دو عضو سم زدای بدن    یعنی کبد و سپس کلیه    صدمه می زنند؛ چون کبد مخزن سم زدای بدن است و موادغذایی قبل از ورود به گردش عمومی خون باید در کبد تجزیه و سم زدایی شود، اگر مقدار سم یا افزودنی های موجود در ماده غذایی بیش از ظرفیت سم زدایی کبد باشد، عملکرد کبد دچار اختلال شده و این عضو آسیب می بیند.

ادامه مطلب

http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=326670

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.