هفت ترفند برای تهیه سس بشامل حرفه ای
برای داشتن سس بشامل خوب باید 3 ماده ی اصلی و 3 وسیله آشپزخانه داشته باشید که شامل ماهی تابه ای گود (تا گرما داخل آن پخش و آرد قهوه ای نشود)، یک همزن دستی برای هم زدن شیر و ترکیب کره و آرد تا اینکه حباب تولید نشود و یک عدد کاردک چوبی برای هم زدن تمام مواد بدون اینکه طعم سس عوض شود و یا گرمای زیادی را منتقل کند. همه این موارد برای شروع و تهیه سس بشامل کافی است. باید گفت که تهیه و فراهم کردن مواد اولیه برای تهیه این سس کار سختی نیست و از عهده همه بر می آید.
توضیحات بیشتر
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=323313