آمادگی برای ماه مبارک رمضان

آمادگی برای ماه مبارک رمضان

 

شمارش معکوس شروع شده است. تا چند روز دیگر ماه مبارک رمضان با آن خیر و برکت بی‌مثالش آغاز می‌شود. پیش از ماه مبارک رمضان لازم است که برای آمادگی ورود به این ماه تمهیداتی در الگوی غذایی صورت بگیرد تا بدن آمادگی لازم را کسب نماید. در ادامه چند مورد را برایتان آورده‌ایم.

کاهش مصرف چای و قهوه از همین الان

یکی از مهم‌ترین مسائل این است که یک هفته تا ده روز پیش از ماه مبارک رمضان مردم شروع به کاهش میزان مصرف چای، قهوه و نوشیدنی‌های کافئین دار بنمایند، زیرا این مواد برای بدن حالت عادت به کافئین را ایجاد می‌نماید. توصیه می‌شود قبل از ماه مبارک میزان چای مصرفی را هم به شکل تعداد و هم غلظت کاهش دهیم تا بدن کم‌کم به مصرف کم چای عادت کند وگرنه در طول روزهای اول سردرد به سراغتان خواهد آمد.

کاهش حجم و مقدار غذا

مسئله دیگر حجم غذا و میزان ورودی غذای بدن است. با توجه به اینکه بدن نیاز دارد که مواد غذایی به تدریج وارد شود و در ماه مبارک 17 تا 18 ساعت غذا وارد بدن نمی‌شود لازم است که حجم مواد مصرفی را در این مدت کاهش دهیم تا بدن به این کاهش تدریجی عادت کند.

روزه‌های پربرکت ماه شعبان

پیش از ماه مبارک بهتر است برای عادت کردن بدن یک روز در میان یا همان هفته‌ای دو روز(دوشنبه و پنجشنبه) را که توصیه شده است، روزه بگیرید یا فاصله زمانی وعده‌های غذایی را بیشتر کرده و از ریزه‌خواری پرهیز کنید.

خریدهایتان را انجام دهید

از آنجا که نوع و زمان کارها در ایام ماه رمضان با دیگر ماه‌ها تفاوت دارد و از طرفی در بعضی خانه‌ها سالمندان و بچه‌های کم سن و سالی هستند که روزه نمی‌گیرند و باید برای این افراد صبحانه و ناهار آماده شود و برخی هم بیمار هستند و باید در این ماه مراقب تغذیه و سلامت آن‌ها هم بود و در ضمن بعضی شب‌ها سفره پربرکت افطار پذیرای مهمانان است، بهتر آن‌که خرید آن دسته از مواد غذایی که خراب و فاسدشدنی نیستند مانند برنج، روغن، قند و شکر، حبوبات و انواع گوشت را پیش از شروع این ماه در اولویت قرار دهید و حتی برای آن‌که خانم خانه مجبور به گذران وقت زیادی در آشپزخانه نباشد خوب است از هم‌اکنون برخی از مواد غذایی را به‌صورت نیمه آماده و بهداشتی در منزل تهیه و در یخچال و فریزر نگهداری کنید.

@TebyanOnlin

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.