شش دلیل عطش دائمی
اگر احساس عطش و میل دائمی به نوشیدن مایعات امانتان را بریده است، حواستان باشد که حتماً پای مشکلی در میان است.
1. شاید شما داروهایی مصرف می کنید که خشک شدن دهان یکی از عوارض آنهاست:
بعضی اوقات احساس عطش و تشنگی، ربطی به خشک شدن آب بدن ندارد بلکه نشان دهنده یک تشنگی معمولی است که از خشکی زبان ناشی شده است. در بیشتر موارد، این تشنگی ریشه روانی ندارد و از مصرف یک سری از داروها نشأت می گیرد...
2. شاید به دیابت مبتلا شده اید:
پزشکان معتقدند: "زمانی که قند خون بالا می رود، آب موجود در خارج از رگ های خونی، به داخل آن ها هدایت می شود تا به این شکل قند خون پایین بیاید." بنابراین کلیه ها باید برای دفع و پاکسازی این آب بی رویه وارد میدان شوند و در نتیجه میل دائمی به ادرار کردن برای فرد پیش می آید و نهایت این که فرد مدام تشنه خواهد بود.
3. شاید به مشکلات عصبی دچار شده اید:
گاهی اوقات احساس تشنگی، علتی ریشه ای دارد و از مشکلات عصبی ناشی می شود. به این ترتیب که مغز سیگنالی مبنی بر وقوع تشنگی را ارسال می کند، در حالی که بدن اصلاً نیازی به آب ندارد. این بی نظمی ممکن است که به نارسایی غده هیپوفیز مربوط باشد.
4. شاید مبتلا به نوعی بیماری موسوم به Potomanie شده اید:
این بیماری ریشه ای کاملاً روانی دارد. در این بیماری میل شدید به نوشیدن آب، همیشه و در همه حال گریبان گیر فرد مبتلاست. این بیماری غالباً به سراغ افرادی می رود که سعی می کنند به زور هم که شده آب بنوشند تا بلکه مثلاً چند گرمی از وزنشان کم شود!
5. شاید واقعاً آب کافی به بدن شما نمی رسد و اصطلاحاً بدن هیدراته نمی شود:
پزشکان معتقدند که اغلب اوقات، حالت تشنگی طبیعی است و اصطلاحاً ریشه فیزیولوژیکی دارد: در این مورد، تشنگی از هیدراته نشدن بدن و یا تعریق زیاد ناشی می شود.
6. شاید در مصرف نمک زیاده روی می کنید:
زیاده روی در مصرف نمک، نوعی هیدراته نشدن، آن هم از نوع روانی را برای بدن به همراه دارد، به این دلیل که کلیه ها باید نمک و آب اضافی را به طور همزمان از بدن دفع کنند. دقت کنید که هر چه بیشتر نمک مصرف کنید، آب بیشتری از دست خواهید داد.
توضیحات بیشتر در لینک زیر
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=316523