گوجه سبز؛ خواص و چند توصیه درباره این میوه خوشمزه
یکی از میوه های فصل بهار گوجه سبز است که به دلیل کمبود و محدود بودن زمان توزیع، مردم برای خرید آن رغبت و عجله نشان می دهند/ گوجه سبز با رنگ زیبا و طعم ترش خود شناخته می شود که معمولا برای ملایم تر شدن طعم ترشش با نمک مصرف می شود/ این میوۀ خوشمزه در واقع همان هلوی نارس است که زمان پیدایش آن به حدود 150 سال پیش می رسد/ گوجه سبز از خانوادۀ بادام ها به شمار می آید که شامل هلو، زردآلو، گیلاس و بادام می شود و از خواصّ آن می توان به تحریک اشتها و کمک به هضم غذا اشاره کرد.
البته توصیه می شود این میوۀ خوشمزه را بیش از 10 عدد در روز مصرف نکنید تا اثر منفی روی معده نگذارد/ گوجه سبز غیر از آن که به صورت خام مصرف می شود از آن در طبخ خورش های خوشمزه نیز استفاده می کنند.
https://telegram.me/joinchat/A9VpSDvcc-FxOWFEDUwK_w