(توصیه های پزشکی) این مواد غذایی را فریز نکنید

این مواد غذایی را فریز نکنید

 

 کیک های با رویه های خامه ای:

 رویه های خامه ای کیک ها که نرم و کرکی هستند و با سفیده ی تخم مرغ و یا خامه ی زده شده تهیه و پخته می شوند، وقتی فریز می شوند، این پوشش ها نرم و روان شده و مایع غلیظی از آن ها خارج شده و در واقع شکل اصلی خود را از دست می دهند. شما می توانید این کیک ها را پس از برداشتن قسمت رویی شان، فریز کنید.

کیک هایی که پوشش کره ای دارند برای فریز کردن بسیار مناسب هستند.

ماکارونی های پخته شده:

 دوباره گرم کردن ماکارونی های پخته ی فریز شده، نرم، خمیرمانند و بدشکل می شود، به همین دلیل بهتر است از فریز کردن آن ها منصرف شوید.

 

ادامه ی مطلب در لینک زیر  

http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=316175

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.