خطر مسمومیت غذایی با مصرف برنج نپخته
ممکن است که برنج نپخته حاوی تخم باکتریهایی باشد که میتوانند باعث مسمومیت غذایی شوند.
وقتی برنج پخته میشود، باز هم این تخمها میتوانند زنده بمانند. بنابراین اگر برنج در دمای اتاق باقی بماند، این باکتریها چند برابر خواهند شد و سمومی تولید خواهند کرد که باعث اسهال یا استفراغ میشوند.
گرم کردن مجدد برنج، این سموم را از بین نمیبرد.
کسانی که تخممرغ را گرم نمیکنند، به احتمال زیاد مرغ را گرم میکنند و نمیدانند که نباید این کار را انجام دهند!
وقتی که مرغ سرد درون یخچال برای بار دوم گرم میشود، ترکیب پروتئینی آن تغییر میکند. این تغییر واقعا میتواند باعث مشکلات گوارشی شود.