حتماً حتماً بخوانید و عمل کرده انتشار دهید

 

حتماً حتماً بخوانید و عمل کرده انتشار دهید

سلام دوستان عزیزم این مطلب رو یکی از دوستان من که در کارخانه های مختلف غذایی به عنوان کارشناس ارشد میره دیده و مدام توصیه میکنه .

لطفا بخونید

سلام

دقت کنید و عمل کنید.

بنده کارشناس ارشد صنایع غذایی و عضو نظام غذا و دارو و دامپزشکی اصفهان هستم لذا تجربیاتی از فعالیت تواین زمینه ها دارم که لازم دونستم به همشهریان عزیزم اعلام کنم

 

تغذیه ی کنسرو شده به هیچ عنوان مصرف نکنید!!

اینجانب طی فعالیت در چندین کارخانه ی موادغذایی با برند معتبر بعنوان مسئول فنی و مدیریت خط تولید اعلام میکنم سطح رعایت بهداشت در تهیه و تولید تغذیه ی مصرفی ملت فوق العاده ضعیف ودر حد صفر میباشد

بعنوان مثال

استفاده از نیتریک اسید بعنوان نگهدارنده تاحد یک پی پی ام در هزارکیلو ماده غذایی مجاز هست ولی متأسفانه با بیل میریختن تو شیر فاسد و بااون دوغ تهیه میکردن!(کارخانه فوق العاده معتبر)

 

 

2)استفاده ا ز رنگ غیرمجاز وغیر خوراکی + استخوان وامعا و احشا مرغ + پوست مرغ + استفاده از لاشه ی  گاو مبتلا به بروسلوز که البته طی فرایندهایی که انجام میشه غیربیماری زا میشه ولی بسیار کریح المنظر و شامل تاول های خیلی بزرگ در سطح لاشه هست (که سرشار از هورمون و مواد آنتی بیوتیک هست) در تولید سوسیس

 

3)پنیر پیتزا ی....که در تولید از فضولات دامی استفاده کرد که منجر به مسمومیت سایر مصرف کنندگان پیتزا وپنیر پیتزا شد وبنده با چشمان خودم دیدم که آقای تولیدکننده رشوه ی ۲۰۰ میلیون تومنی رو پیشنهاد داد واسه ساکت موندن موضوع (که البته صدا قضیه در نیومد حالا جریان چی شد نمیدونم!!)

 

4)میکس شدن امعا واحشا مرغ با سایر افزودنی ها برای تولید سالاد الویه ی مرغ(یکی از معتبرترین تولیدکنندگان)

 

5)ودر تجربه ی اخیر بنده در یکی از کارخانجات معتبر استان در زمینه تولید رب هست که متأسفانه حداقل۷۰درصد گوجه ی مصرفی گندیده وکپک زده,, آب شستشوی گوجه فوق العاده کثیف دراثر تکرار شستشو و عدم تعویض آب,,رعایت بهداشت کارگران صفر,,وهمچنین میکس شدن ضایعات و حشرات و جانوران موجود در مزرعه و گوجه ها مانند سوسک , مارمولک , و به ندرت موش ,, همراه با گوجه های مصرفی برای تولید رب گوجه اونهم با برندی معروف و مطرح و صادراتی میباشد حالا دیگه برندهای ضعیف رو خودتون  ارزیابی کنید

 

6)ودرنهایت وبا عرض تأسف استفاده از وایتکس در شیربعضی ازگاوداری های صنعتی جهت پایین آوردن بار میکروبی شیر

 

نکته ی قابل توجه اینه که مسئولین فنی ومدیران تولید مشغول در کارخانجات غذایی در صورت اعتراض به وضع بهداشت در تولید,,منجربه اخراج یا بلوکه شدن حقوق چندماهه میشه و هیچ حمایتی از اونا نمیشه لذا مجبور به سکوت هستن.

 

شایان ذکر هست عامل اصلی شیوع سرطان کبد مصرف بی رویه ی محصولات کنسرو شده میباشد.

حتما بخونید

کپی واجب،،به همه همنوعانتان

عباس عموئی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.