ترکیب گوگرد به نام "آلیل دی سولفید پروپیل" موجود در پیاز باعث افزایش انسولین و در نتیجه کاهش میزان قند خون در مبتلایان به هر دو نوع دیابت نوع 1 و 2 می شود. علاوه بر این ، آب پیاز حاوی مقادیر کروم بوده که به بهبود سطح تلورانس گلوگز بدن کمک شایانی می نماید.
مطالعه ای که در سال 2009 در مجله Medicinal Food منتشر شده است ، اثر ضد دیابتی پیاز را در موش صحرایی تایید کرده است. یافته ها حاکی از آن است که آب پیاز برای کاهش غلظت قند خون و وزن بدن موثر است.
افراد مبتلا به دیابت باید "پیاز قرمز" را بطور مرتب در رژیم غدایی خود قرار دهند.
بر گرفته از مقاله "10 Beauty and Health Benefits of Raw Onions"