همسایه سایه ات به سرم مستدام باد لطفت همیشه زخم مرا التیام داد
همسایه سایه ات به سرم مستدام باد لطفت همیشه زخم مرا التیام داد

همسایه سایه ات به سرم مستدام باد لطفت همیشه زخم مرا التیام داد

پنیر سیاهمزگی

http://s9.picofile.com/file/8294665000/%D9%BE%D9%86%DB%8C%D8%B1_%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%87%D9%85%D8%B2%DA%AF%DB%8C.jpg

پنیر سیاهمزگی

در منطقه سیاهمزگی نوعی پنیر با طعمی خاص ولذیذ و  بسیار مقوی از شیر گوسفند تهیه می شود. تهیه این پنیر از شیری که در  فصل بهار حدود ساعت ۱۱ تا ۱۲ و در فصل تابستان در حدود ساعت ۱۳ تا ۱۴از  گوسفندان بانوان سیاهمزگی می دوشند و فرآیند مایه زدن و تهیه پنیر را بروی این شیر انجام می دهند و سپس مایع پنیر به دست آمده را داخل دیگی که روی آتش اجاق است ریخته و در مدت زمان ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تا خمیر دیگری به دست آید. سپس خمیر را در ظرفی چوبی ریخته و با دست فشار می دهند تا آب آن گرفته شود و پنیر به دست آید.

www.parsfind.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.